Chat online

Támogatás

A kis, és közép vállalkozói szinten a vezetői réteg – üzletvitelében - többnyire alulinformált. Egyéb, a környezete és a jogszabályok támasztotta követelményeknek való megfelelés miatt, nincs kellő rálátása a közvetlen munkavégzésre, illetve a mintavételek - a jelenlétében - nem feltétlenül reálisak. Ebből következik, hogy gyakran nem a célt támogató információkból hoz döntéseket.

A jó döntések meghozatalához, feltétlenül szükségesek a reális és megbízható információk, ezekhez pedig az üzletvitelben keletkezett adatokat feldolgozni, elemezni, értékelni, és ellenőrizni kell.

A rendszer használata megteremti azt a lehetőséget, hogy ezen időigényes és szakértelmet követelő feladatköröket egyszerűen elhagyjunk, és biztonsággal támaszkodjunk a rendszer által elkészített és folyamatosan prezentált információkra. Támogatást nyújt a szervezeten belül dolgozók helyes megítélésében, illetve karrierek elindításában.

Időt és energiát takarít meg, miközben az eredményességet garantálja.

Partnerek

MIS & iWork FaceBook
Twitter

Hírek / Újdonságok

Kiemelt MIS & iWork® - Shop Statisztika

Forgalmi adatok - speciális - listázása, lekérdezése, TOP listák, statisztikák készítése! Management Információk!

Kiemelt MIS & iWork® Premium

A rendszer Premium verziója integrálja a KKV-k vállalatirányítási folyamatait!

 

Kiemelt MIS & iWork® Professional

A rendszer Professional verziója tartalmazza a CRM modult!

 

Értékelés, Navigator, MIS & iWork®, eNavigator, Kontroll, Döntéstámogatás, Egyéni értékelés, Eredmények, Támogatás, Management, Karrier, Legeredményesebb dolgozó, Bónusz, Idő megtakarítás, Információ, Minőség, Tudatos döntéshozás, Vezető, Eredményes, Sikeres, HR, CRM

  © Copyright optimaster.eu . Minden Jog Fenntartva.  

zz

Dolgozó belépés

Belépés az ügyfélkapuba

Ügyfélkapu


Cégcsoport dolgozók
belépése

Ügyfélkapu