Chat online

A Szoftver Jellemzői

A szoftver jellemzői

  • Hetente értékel, egy telephelyen folyó minden olyan munkát, amihez tervet, tervszámot rendeltek.

  • A program összehasonlítja a tény és terv alapú - műszakokra lebontott - teljesítéseket, ezekről heti rendszerességgel készít könnyen érthető, értékelhető információkat, az eredményekért felelős személyek részére.

  • A betöltött havi tervadatokból, Napi teljesítmény-követő segédtáblát készít. Rendszerezi tetszőleges időszakra a terv adatokat munkakörönként, ezeket havi, napi és műszak-bontásban megküldi a telephelyeknek és a célszemélyeknek.

  • Automatikusan készíti el a heti Navigátort, az egyéni és a telephely-értékeléseket!

  • Automatikusan olvassa be a teljesítmény adatokat, ugyanígy küldi meg az információkat-riportokat e-mailben, a Management -nek, illetve mindazoknak a személyeknek, akiket a rendszerbe rögzítenek és aktivitást várnak Tőlük.

  • Az eszköz grafikonon informálja a telephelyi és egyéni teljesítményekről a felelőst munkája előtt, alatt, és utóköveti azt. Termék szinten mutatja meg a fejlesztendő területeket, dolgozónként riportálja az erősségeket és gyengeségeket, így az eszköz projekt feladatok támogatására is alkalmas!

  • Bármilyen termékek értékesítési adataiból ad lehetőséget arra, hogy munkakörönként értékelje a teljesítéseket, telephelyi és területi szinten. Ezzel lehetőséget teremt arra, hogy a ”Legjobb Dolgozókat”-t valóban megtaláljuk, és teljesítményük alapján kerüljenek elismerésre és jutalmazásra! A munkavállaló szempontjából nagyon fontos, hogy ne érzelmi alapokon dőljön el az Ő megítélése, hanem a valódi munkáját és teljesítményét tükrözze egy értékelés!

  • A mért mutatószámokat és időszakokat a terület, illetve az adott telephely vezetője határozhatja meg, és tetszés szerint változtathatja, illetve bármilyen terméket vagy szolgáltatást kontrol alá vonhat!

  • Összehasonlító, értékelő információkat szolgáltat tetszőleges időszakokról, termékről, szolgáltatásról.

  • A rendszernek két fontos, egymástól független, de egymással kommunikáló eleme van! Az egyik, szolgáltatásaiban a fentiekben körül írt MIS (Management Information System) a másik az állomásokon használandó, az állomási és egyéni teljesítményeket összefoglaló, azok rögzítésére szolgáló táblázat (iWork). A rendszer mindkét elemét használva adja azt a tudást és információt a felhasználójának, ami a fentiekben olvasható.

  • A célok - tetszőleges - meghatározása után, a program maga készíti el azokat az Excel táblákat - telephelyenként, dolgozókra szabottan - melyeken megtörténhet a napi tevékenység rögzítése személyenként.

  • Ugyanezeket az Excel táblákat képes a rendszer visszafogadni, belőle automatikusan kinyerni az adattartalmat, majd elkészíti azokat az értékeléseket, amelyek paraméterezve lettek. Ezután elküldi (email) az értékeléshez dedikált személyeknek elemzésre, megtekintésre!

  • A program egyéb támogatástól, adatbázistól független, csak saját elhatározáson alapulóan működtethető, egyénileg paraméterezhető.

  • Képes már meglévő, használatos, - részben, vagy egészen megszokott - munkafolyamatokra ”ráépülni”.

Partnerek

MIS & iWork FaceBook
Twitter

Hírek / Újdonságok

Kiemelt MIS & iWork® - Shop Statisztika

Forgalmi adatok - speciális - listázása, lekérdezése, TOP listák, statisztikák készítése! Management Információk!

Kiemelt MIS & iWork® Premium

A rendszer Premium verziója integrálja a KKV-k vállalatirányítási folyamatait!

 

Kiemelt MIS & iWork® Professional

A rendszer Professional verziója tartalmazza a CRM modult!

 

Értékelés, Navigator, MIS & iWork®, eNavigator, Kontroll, Döntéstámogatás, Egyéni értékelés, Eredmények, Támogatás, Management, Karrier, Legeredményesebb dolgozó, Bónusz, Idő megtakarítás, Információ, Minőség, Tudatos döntéshozás, Vezető, Eredményes, Sikeres, HR, CRM

  © Copyright optimaster.eu . Minden Jog Fenntartva.  

zz

Dolgozó belépés

Belépés az ügyfélkapuba

Ügyfélkapu






Cégcsoport dolgozók
belépése

Ügyfélkapu